6 Mayıs 2007 Pazar

Pazar Kahvaltısı

Bu Pazar, hava da güzel olunca eşim kahvaltıyı dışarıda yapalım dedi. Aa ne güzel bir fikir... ben de makinemi alır biraz fotoğraf çekerim dedim.
Ama çiçek, böcek derken asıl kahvaltının fotoğraflarını çekmeyi istiyordum ki unuttum. Araya sohbet de girince... Neyse napalım, oldu olan.

Ben bu fotoğraf çekme işine bayağı merak sardım. Bi ara da makinenin kullanma klavuzunu okusam iyi olacak :) Şimdilik hep deneme yanılma yoluyla çekip duruyorum. Ama olmaz ki, madem bir işe kalkıştık, layıkiyle yapmak lazım.

Kahvaltıya, Feneryolu'nda bulunan "Cafe Sera"ya gittik. Apartmanların arasında sıkışmış küçük bir bahçe. Böylesi günler için, yakında, yeşili görerek kahvaltı edebileceğiniz veya yemek yiyebileceğiniz bir yer. Fiyatları da uygun. Çocuklar da rahat rahat oyun oynayabiliyor.

Bu aşağıdaki resimler ise denemelerim oluyor...

Deneme 1 (bunlar kahvaltı masamızın üstündeki ağaçlardı)


Deneme2


Deneme 3 (içlerinde en beğendiğim bu oldu)


Deneme 4 (pek anlamlı olmadı ama çekmişken bunu da ekleyeyim dedim)


Hepinize iyi Pazarlar!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Özlem,
Harika resimler çekmişsin yüreğine sağlık.Böyle güzel ortamda kahvaltı ve sohbetin tadına da doyum olmaz.
Bahsettiğin bu mekanı iyi biliyorum,çok güzel bir yer bencede Özlem'ciğim.

Sana ve ailene güzel bir hafta diliyorum.

Sevgiyle kalın..

Gül/d.tadı

Adsız dedi ki...

Harika fotoğraflar çekmişsiniz. Kullanma klavuzlarını okumak bana zor gelir hep. Deneme yanılmayla öğrenmeyi seviyorum. Öğrendiğinizi unutmuyorsunuz ve birşeyler keşfedince çok mutlu oluyorsunuz.

Sevgilerle...

Leziz Sofralar dedi ki...

özlemcim acik havada kahvalti keyfi bir baska oluyor gercektende bizim koyumuzdede göl var bizde oraya gideriz bazen,fotograflari cok güzel yakalamissin devamini bekliyoruz canim sevgiler...

Özlem dedi ki...

Sevgili arkadaşlar,

Hepinize çook teşekkür ederim. Valla beni öyle bir yüreklendirdinzi ki, ben bu gidişle fotoğraf sergisi bile açarım :) İşin şakası bir tarafa beğenmeniz beni çok çok mutlu etti.

Sevgilerimle,
Özlem