6 Mart 2010 Cumartesi

Özgürüüüüm

Evvvet sonunda özgürüüüm :)

Sonunda günlerdir sabırla beklediğim özgürlüğüme kavuştum. Değnekleri attım bugün.
İnsanın acısı neredeyse canı orada atıyor gerçekten. Çok zormuş , Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin. Ama tabii değnekleri atmış olmam bir anda eski sağlığıma kavuştum anlamına da gelmiyor, doktor çok fazla yürüyüp koşturmayacaksın dedi, 3 hafta sonra emar sonucuna göre tekrar bir kontrole gireceğim. Neyse, çoğu gitti azı kaldı.

En azından şuna çok seviniyorum; oturduğum yerden bloğumla ilgilenme fırsatım oldu, hem de şimdiye kadar hiç olmadığı ölçüde. Daha önce tanışma fırsatım olmayan yeni dostlar edindim ve de arşivde sırasını bekleyen, gün ışığı görmemiş birçok tarifimi de teker teker yayınlama imkanım oldu. Ki bunlardan birisi daha, aşağıda, sayfamda yerini buldu. Tabii böyle bir ivme kazanmışken bu hızımı ve enerjimi düşürmemem lazım. Artık nasıl yaparım bilmiyorum :)

13 yorum:

Lezizsofralar,Seval dedi ki...

Gecmis olsun Özlem'cim insallah bir an evvel eski sagligina kavusup doyasiya diledigini yapabilirsin bak cogu gitmis azi kalmis hadi bakalim az daha sabir...

Asagidaki browni harika olmus gözüm kaldida söylemeden edemedim:))ellerine saglik,sagli günler diliyorum...
Sevgiler

ozlemhan dedi ki...

Çok geçmiş olsun bloğunuzu ilk defa gezdim çok beğendim Ellerinize sağlık

Betül İnce dedi ki...

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda tümüyle iyileşmen dileğimle.
Brownie de enfes görünüyor, ellerine sağlık.

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Geçmiş olsun...ziyaretiniz ve güzel yorumunuz için çok teşkr ederim...bloğunuzdaki tariflerin hepsi birbirinden leziz ellerinize sağlık..kocaman sevgiler

FİLİZ'CE dedi ki...

iyileşmenize sevindim,bu arada geçmiş olsun,şimdi okudum da:)..arşivinizde ne güzel tarifler varmış..maşalllah diyeyim..browni de harika gözüküyor,ellerinize sağlık..sevgilerimle.

balböcükleri dedi ki...

geçmiş olsun büyük kısmı atlatılmış.blogu yeni görenlerdenim nefis bir blog

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Özlem'ciğim çok ama çok gecmıs olsun canım ama sevındırıcı durumuda yazmıssın süperr:) umarım cok daha ıyı olursun dıkkat et kendıne sevgıler

liza dedi ki...

Sevgili Özlem
İyleşmene çok sevindim.İnsan böyle durumlarda canının kıymetini daha iyi anlıyor değil mi? Bize normal gelen eylemler elimizden gittiğinde (bunun geçici olduğunu bildiğimizde) aslında ne kadar da şanslı olduğumuzu anlıyoruz.Onun için azıcık bişey kalmış normale dönmene biraz daha sabır canım.
Sana sevgilerimi gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

sevgili özlem, geçmiş olsun. en kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle.. sevgiler,

Esma Ercengiz dedi ki...

Geçmiş olsun. İnsan hasta olunca anlıyor sağlığının kıymetini. Sağlıklı günler..

gulsev dedi ki...

Özlemcim çok sevindim iyileşmende, herşey bir an önce yoluna girer inşallah.Seneye kayakta daha dikkatli olmakta fayda var :)

Tijen dedi ki...

Anlaşıldı neden benim fotoğrafa "özgürlük" yazdığın. Hadi geçmiş olsun, bir daha öyle şeyler gelmesin başına, özgürlüğün daim olsun...

Mimosa Café dedi ki...

özlemcim çok geçmiş olsun çok sevindim en azından 2 ayağının üzerinde durmayı başarabiliyorsun şu an :) umarım eski peformansına da kavuşursun en kısa zamanda. darısı benim başıma. ben de fizik tedaviye başladım bugün. epey güç kaybı olmuş dizimde kuvvetlendiricez inşallah. ben de değneklerle yürümeye başladım en azından önceki gibi yatar hareket edemez modda değilim çok şükür. allah kimselere vermesin. hastalara acil şifalar versin. öpüyorum. sevgiler.