14 Mart 2010 Pazar

http://ayseminmutfagi.blogspot.com/ adresinin sahibi sevgili Ayşem bloğumu bu ödüle layık görmüş, kendisini buradan sevgilerimi gönderiyor ve çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu başarıda katkısı olan ailemin, özellikle her yayınladığım sayfama eleştiri getirerek beni doğru yönlendiren oğluşuma, saatlerce bilgisayarımın başından ayrılmama kızsa da yine de bana destek olan eşime ve yayınladığım yemekleri deneyip bana.....he he :)) dün akşam Oscar törenini izledim de...belli oluyor di mi, ben de birden havalara girdim, hep böyle yaparlar ya hani...sırayla herkese teşekkür ederler. Ben onların yerinde olsam heyecandan dizlerim titrer kendi adımı bile unuturum, onlar maşallah, bir yandan ağlıyorlar, bir yandan da herkesin adını sayıyorlar, ya da bunlar da rollerinin bir parçası mıdır nedir? Hayretler içerisindeyim. A neyse kusura bakmayın, hep bu konuya değinmek istemişimdir de yeri gelmişken 2 kelam edeyim dedim. Hemen ödülle ilgili konuya geri dönüyorum...

Bu ödülün bazı kuralları var. Bunlardan birincisi "Sizi ödüllendirene teşekkür edin" ve "Sizi ödüllendirenin linkini yayınlayın" ki biraz önce her ikisini de yerine getirmiş oldum.

Diğer şartları ise;

-Ödülün logosunu yayınlayın.
-7 yaratıcı blogger ödüllendirin ve linklerini yayınlayın.
-Ödüllendirdiklerinizi haberdar edin.
-Kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın..


7 kişiyi seçmek beni çok uğraştırdı çünkü bu seçimi yapmam çok zor, ama bu zinciri bozmamak adına, 7 kişi seçtim. Bir de zaten birçoğunuz bu ödülü çoktan almış bile...

http://www.yemekbiz.blogspot.com/
http://gulizar1982.blogspot.com/
http://aslininmutfagi.blogspot.com/
http://narince-narince.blogspot.com/
http://kakaolupasta.blogspot.com/
http://pelincelezzetler.blogspot.com/
http://birdilimbirtutam.blogspot.com/


Ben aslında bu ödülü tüm dostlarıma gönderiyorum.....

Kendim hakkındaki 7 ilginç şeyler ise:

1- Tam bir yemek kitabı ve dergisi tutkunu olduğum için, bana ait olan hiçbir kitabı ve dergiyi ödünç veremem, çok israr edilirse yenisini alır hediye ederim ama benimkini "cık" veremem.

2- Ertesi sabah uçakla seyahat edeceksem, saati duymaz uçağı kaçırırım korkusuyla sabaha kadar uyanık kalırım, hatta alanda da uçuş saatimden mutlaka 2.5 saat öncesinden olurum.

3- Kimsenin benden böyle bir beklentisi olmadığı halde herşeye yetişmeye çalışır, her konuda en doğrusunu ve düzgününü yapmaya çalışırım ama sonunda bu beni o kadar çok yorar ki bu yüzden zaman zaman bunalıma girerim.

4- Değer verdiğim kişilere tüm sevgimi ve desteğimi veririm, ama beni kullandıklarını veya duygusal anlamda yormaya başladıklarını gördüğümde ilişkimi keserim, ve hiçbir zaman da eskisi gibi olmaz.

5- Evin mutfak alışverişini hep ben yaparım, eşime neden hep alışverişi ben yapıyorum diye söylenirim, adamcağız alışveriş etmek istediği zaman ise kızıp sen karışma ben yapıcam derim :)

6- Yine uçak ile ilgili başka bir takıntım ise cep telefonu ile ilgili. Uçağa binmeden telefonumu kapatırım, uçağa bindikten sonra da, kapattığımı bile bile en az 3-4 kere daha kapalı mı diye çantamdan çıkarıp çıkarıp bakarım.

7- Evde ne zaman temizliğe kalkışsam, en ince ayrıntılara girer, yorulur sıkılır ve sonra da bunalır kısa keserim.

Daha sayabilirdim aslında ama sizi daha fazla bayıltmak istemedim :))

13 yorum:

ANNEMİNELİ dedi ki...

Tebrikler.Sevgilerrrr....

bir dilim bir tutam dedi ki...

Canim beni bu ödüle layik görmen beni cok mutlu etti.Son günlerde bloglari yogunlugumdan dolayi dolasamiyordum.Böyle bir ödülle karsilasincada benim icin büyük bir sürpriz oldu...tekrar tesekkürler.Iyi bir hafta diliyorum....Soguk ve karli bir Berlinden simsicacik sevgilerimle...

Ilker Erdem dedi ki...

Sevgili Ozlem seni tebrik ediyorum. Sevgiler

Narince dedi ki...

Tebrik ederim Özlemciğim, bu ödülü sonuna kadar hak eden bir blog yazıyorsun. Bana ödül gönderdiğin için de ayrıca teşekkür ederim. Yayımlayacağım yakında.
mutlu bir hafta olması dileğimle, sevgiler...

rumma dedi ki...

Özlem hanım dergiler konusunda çok isabetli bir davranış sergiliyorsunuz cidden benim gidip gelmeyen dergilerimin sayısı o kadar çokki..:(

İstediğim halde hala ulaşamadım hiç birisine, şimdilerde ortalıkta bırakmamaya gayret ediyorum biri istese yine kıramam veririm :(

ödülünüz hayırlı olsun sevgiler

Saglıklımutfak dedi ki...

çok ilginç mişsin gerçekten ama bazı takıntılı durumlar bende de var. Sevgiler ödülün kutlu olsun canım :)

Unknown dedi ki...

tebrik ediyorum özlem.bu ödülü fazlasıyla hak ediyorsun çünkü.

gülizar dedi ki...

özleciğim,bloğumu ödüle layık gördüğün için çok ama çok teşekkür ediyorum....Sevgilerimle....

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım tebrik ediyorum..

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Özlemciğim tebrik ederim.Cep tlf ve uçağı kaçırma takıntısı bende de var. Sevgiler..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Teşekkürler Özlem'cim.. Alışveriş konusunda yazdıklarına çok güldüm, bence biraz da eşine pasla bu görevi ya da birlikte yapın; hem daha az yorulmuş olursun..

aysemmutfakta dedi ki...

nice ödüllere layıksın diyorum.4.cevabında kendimi buldum.eskisi gibi olması mümkün olmuyor ,hayatımdan çekip çıkaramıyorumda zor bir durum.hiç kimse yaşamasın.

Fatma Tekin dedi ki...

Merhabalar tebrik ederim ödülünüz hayırlı olsun.Nice ödüllere inşallah.Sevgiler.