1 Mayıs 2010 Cumartesi

YE # 55 ve Bahar Şenliği

SNC10218

Uzuun bir sessizlik oldu değil mi? Bazı sebeplerim vardı, sağlıktı, oğlumun sınav hazırlıklarıydı derken ki bu sonuncusu hala sürüyor aslında, biraz ara vermek durumunda kaldım. Ve daha fazla içime kapanmaya dayanamadım, mevsim de bahar olunca...yeni bir etkinlikle aranıza döndüm işte.

Bahar mevsiminde tabiat canlanmaya ve kendine gelmeye başlar. Kışın boşalttığı ağaç dalları çiçeklerle, yapraklarla dolmaya başlar. Zaten bahar denilince akla ilk olarak çiçekler, böcekler, kelebekler, kırlar, yeşil ve renkli bir tabiat gelir. Hatta bir de meşhur bahar aşkları vardır :)) ama biz daha çok yemek aşkımızdan dem vuracağız. Hadi hep birlikte doğayla bizler de canlanalım, yorgunluğumuzu üstümüzden atalım.

Şiirlere bile konu olan bu güzel mevsimi etkinliğin konusu olarak seçtim.
Bu ayki YE# etikinliğin ev sahibi olarak konumuz "Bahar Şenliği". Yani ne demek, baharı simgeleyen ve çağrıştıran her şey bu etkinliğimizin konusu olabilir demek. İster tariflerinizde kullandığınız meyvelerle ve sebzelerle, ister pişirdiğiniz yemeklerin, tatlıların, kurabiyelerin vs baharı çağrıştıran renkleriyle, ister de hazırladığınız yemek, tatlı, pasta vs görüntüsüyle, süslemeleriyle bu etkinliğe katılın istedim. Yani uzun lafın kısası bahar deyince aklınıza ne gelirse....

Etkinlik kodu aşağıdadır. Etkinliğe katılmak isteyen arkadaşların 31 Mayısa kadar mutfakgunlugum@gmail.com adresine tariflerinizi, resimleriyle birlikte, adınızı-soyadınızı, varsa sitenizin veya blogunuz linkini gönderebilirsiniz.

Ozlemin Gunlugu - Bahar Senligi




Bol katılımlı ve kıpır kıpır bir etkinlik olması dileğiyle....

19 yorum:

Fatma Tekin dedi ki...

Merhabalar özlemciğim döndüğüne sevindim, oğluşunada başarılar diliyorum.Allah emeklerini boşa çıkarmasın, ümmeti muhammedin çocuklarınıda, bu devirde çocukların işi çok zor rabbimiz yardımcıları olsum.Bahar etkinliği logosu tam baharı yansıtır logo olmuş.Elerine sağlık inşallah güzel bir tarifle katılmaya çalışacağım,Sevgiler.

Eya dedi ki...

Sevgili Özlem...cok güzel bir konu ve banner olmus, bol katilimli bir etkinlik dilerim...insallah yine gec kalmazsam bende katilmak isterim, sevgiler

zehra

Asuman la dedi ki...

kolay gelsin canım,çok farklı bi etkinlik olacak süper..

Zehra Gürgen dedi ki...

Özlem'cim çok çeşitli tariflerin katılacağı muhakkak.
Ben bu ayın ilk tarifini sana ve etkinliğine yolluyorum..Sevgiler canım

kalpkurabiye dedi ki...

bol katılımlı bir etkinlik diliyorum özlem hanım.. bayrağı size devrettiğime sevindim:)) kolaylıklar dilerim..

casminella dedi ki...

Canım inşallah bol katılımlı bir etkinlik olur, sevgiler....

Behiye Sönmez dedi ki...

oo yine renkli bir etkinlik bizi bekliyor:)şimdiden kolay gelsin..

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Özlemciğim hoşgeldin etkinliği tesadüfen Cafe Derins te gördüm.Bol katılımlı bir etkinlik diliyorum. Sevgiler.

Narince dedi ki...

Kodu ekledim, mutlaka katılacağım Özlem. Kolay gele...

sevgi dedi ki...

Ben taze bir blogcu olarak heyecanla bütün etkinliklere katılmak istiyorum.Sizin etkinlik konunuz ise çok güzel.kesinlikle katılacağım.Dün gece ön hazırlığımı bile yaptım.Süper lezzetli bir Antep yemeği ile geliyorum.Görüşmek dileğiyle..

Blog; Maydonoz by Nalan dedi ki...

Hosgeldin Özlem... bir tek sen degil, bu etkinliklerde cok sessizlesmisti...Umarim bu keyif veren baslikli etkinligin biraz canlandirir blog dunyasini. Herkeze kolay gelsin...

Atike Momini Ziya dedi ki...

SELAMLAR ÖZLEM HANM, BEN GELDİM VE BİR ETKİNLİK TARİFİM VAR SİZİ BEKLEYEN, UĞRAYIP ALIRSANIZ BENİ DE MEMNUN EDERSİNİZ:)) SEVGİYLE VE BAHAR CIVILTILARIYLA DOLU GÜNLER DİLİYORUM....

http://azumutfak.blogspot.com/2010/05/bahar-pastasi-2.html

sevgi dedi ki...

Merhaba ,

etkinlik yemeğimi hazırladım.sitede yayınladım size de yolluyorum kolay gelsin

mintininmutfağı dedi ki...

sevgili özlem kodu http://mintininmutfagi.blogcu.com/bloğuma ekledim ve tarifimi yayınladım.sevgiler uğrarsan sevinirim ARKADAŞIM

mintininmutfağı dedi ki...

sevgili özlem öncelikle merhaba.bloğunu büyük bir ilgiyle takip ediyorum arkadaşım.yemek etkinliğine eğer kabul edersen ben de ev sahipliği yapmak istiyorum.bilemiyorum verilmiş sözünüz yada sırada bekleyen arkadaşlar var mı yada vermek ister misin bilemiyorum ama çok istiyorum.içimdeki bu şevk sana teklif getirmeme neden oldu.inşallah kabul edersin de ben de bu güzel etkinliğin bir parçası olur ve sizleri blogculara tanıtma fırsatı elde ederim.olumlu yada olumsuz cevap verebilirsen çok sevinirim.eğer sıra varsa inan bana bekleyebilirim heyecanla.sevgi ve selamlar.
http://mintininmutfagi.blogcu.com/

Unknown dedi ki...

Bol katılımlı, bol tarifli bir altivite olmasını dilerim. ben göndereceğim tarifi belirledim bile)) Banerı bloguma ekliyorum..

Blog; Maydonoz by Nalan dedi ki...

Etkinlik icin, hafif, serin ve leziz bir tarif ekledim, kolay gelsin.
http://maydonose.blogspot.com/

Fatma Tekin dedi ki...

Merhabalar özlem etkinik tarifimi yayınladım en kısa zamanda göndereceğim henüz mesej dışında bir şey yapamadığın için kızım gönderecek sırsat bulunca inşallah.Bizleri sitende konuk ettiğin için teşekkürler bahar şenliği olduğu için çok renkli tariflerle dolu olcak eminim.Senin de emeğine sağlık , katılan arkadaşlarada şimdiden kolay gelsin diliyorum.Sevgiler.

superisi dedi ki...

Merhaba Özlem hanım etkinlik tariflerimi yayınladım maille de bildirdim size. Diğer tarifleri sabırsızlıkla bekliyorum. Kolay gelsin.