23 Haziran 2007 Cumartesi

Çok yorgunum çook

Yaklaşık 1o günden beri evde yemek yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum. Makarna, lahmacun vs. derken idare edip gidiyoruz. Bu durum 1 hafta daha sürcek gibi gözüküyor. İş yerimde yenilenme ve tadilat işleri var ve onlarla uğraşiyorum. Akşamları 21-21.30 gibi eve geliyorum, hafta sonları çalışıyorum...Çok yorgunum çoook...

Geçen gün iş yerinden, mutfak merakımı bilen bir arkadaşım, üşenmeyip benim için tatlı yapıp ofise getirdi. Adı "Yalancı profiterol" imiş ama tadı sahici gibi, lezzetine bayıldım. Super! Tarifini hemen aldım ve bu yorgunluğumun arasında yaptım, bunu mutlaka sizlerle paylaşmam gerekiyordu çünkü. Sevgili Nuran'cım, bu harika tarif için sana çoook teşekkür ederim, eline yüreğine sağlık, iyiki öğrettin. Ben artık bunu hep yaparım :)

Aşağıda tarifini ve resmini bulabilirsiniz. Artık tekrar bir daha ne zaman yazarım bilemiyorum ama şimdilik hoşçakalın.


Herkese sevgiler!

2 yorum:

MİNELİ dedi ki...

Merhaba sevgili arkadaşım seni anlıyor ve sana katılıyorum yaklaşık 1 aydırda ben senin durumundayım.Ama sana bişey söyleyeyimmi tarifine bayıldım hem pratik hem çok lezzetli en kısa zamanda yani tatilden döner dönmez deneyeceğim.Ellerine sağlık sevgilerimle görüşmek üzere.

Adsız dedi ki...

Özlem'cim yalancı profiterol nefis olmuş,ellerine sağlık, işlerinde kolaylıklar diliyorum, kendine iyi bak, sevgiler..