26 Aralık 2007 Çarşamba

NASSILIM ??

Yeni yıla yeni bir imaj ile gireyim dedim. Ufak bir iki estetik operasyon ile, bir öncekine göre daha renkli bir sayfam oldu. Gerçi her ihtimale karşı eski şablonumun bir kopyasını sakladım. Neme lazım, yarın öbür gün sıkılırım falan... Malum biz kadınlar biraz değişikliği severiz di mi :)

Aslında bu işle uğraşırken, klasik şablonun dışına çıkmak istedim, eh bu sayede şablona nasıl müdahale edilir, az buçuk onu da öğrendim. İş başa düşünce insan herşeyi öğreniyor valla...

Umarım beğenirsiniz, fikirlerinizi çok merak ediyorum, beni o değerli yorumlarınızdan lütfen mahrum etmeyiniz...


Hepinize kucak dolusu sevgiler

12 yorum:

Melek* dedi ki...

BEN BEĞENDİM

banu kırmızıgül dedi ki...

canım yenı sablon cok guzel resım olmasına gerek yok ama dedıgın gıbı bız kadınlar degısıklıgı sevıyoruz. sevgıler. ıyı yıllar..

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Sevgili Özlem siten güzel olmuş. Renkli renkli :) Ancak itiraf etmeliyim o çilekler varya o çilekler acaip güzel duruyor. Ekrana yapışıp almaya çalışmam an meselesi :) Hayatımda böyle seksi çilekler görmedim ben :))))
Bir dahaki değişikliği bu çilek konsepti üstüne kurmanı rica ediyorum :)))

pervin dedi ki...

Sevgili özlemcim harika olmuş herşey çok canlı gözüküyor ellerinize sağlık mutlu yıllar...

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

hatice dedi ki...

ÖZLEM'CİĞİM SAĞLIKLI, BAŞARILI VE MUTLU BİR YENİ YIL DİLEĞİYLE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM....
ŞABLON ÇOK GÜZEL OLMUŞ..

ebrulitatlar dedi ki...

Renkli, iç açıcı olmuş. Ellerine sağlık. Yeni yılda, her şeyin gönlünce olmasını diler, tüm beklentilerinin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

daimamutfak dedi ki...

Çok beğendim.mutlu huzurlu yıllar..

keskinli dedi ki...

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

etkinlige katildigin icinde tekrar tesekkürler

Damak Tadı dedi ki...

Her yeni yıl,yeni tazelenen umutların,çoğalan sevgilerin habercisidir.2008 Yılıda böyle hep güzel olsun.Sana,ailene ve tüm sevdiklerine MUTLU YILLAR diliyorum...Hep mutlu kalın..

Sevgilerimle

MİNELİ dedi ki...

Canım arkadaşım yeni yıl sana ve sevdiklerine sağlık, mutluluk,başarı ve bol kazançlı bir yıl olsun inşallah.Yeni yılın kutlu olsun sevgilerimle iyi yıllar.

Özlem dedi ki...

Sevgili arkadaşlar,

Her birinize güzel yorumlarınız ve güzel mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Herkese mutlu yıllar dilerim.

Sevgilerimle,