Sayfalar

3 Ekim 2008 Cuma

Mısırlı Pilav

Kanatların yanına yapmıştım, çok yakıştı...

SNC10952


Malzemeler
  • 1 su bardağı pirinç
  • 1,5 su baradğı sıcak su
  • 2 çorba kaşığı mısır
  • 1 çorba kaşığı sıvıyağı
  • tuz

Yapılışı

Pilav tenceresine önce sıvıyağını koyun ve ısıtın, pirinçleri ilave edin, 1-2 çevirip üzerlerine suyu, tuzu ve mısırları ilave edin. Tencere kaynayıp göz göz olunca ocağı iyice kısıp 15 dakika pişirin.

Afiyet olsun !

2 yorum:

  1. hemen deniyorum çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  2. hemen deniyorum çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil