tag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post7250874114676583724..comments2023-12-18T18:16:53.756+03:00Comments on Mutfak Günlüğüm: Haşlama EnginarÖzlemhttp://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-34208524119368150152007-05-02T22:33:00.000+03:002007-05-02T22:33:00.000+03:00Sevgili Işıl,Teşekkür ederim. Bunca güzel şeyler y...Sevgili Işıl,<BR/><BR/>Teşekkür ederim. Bunca güzel şeyler yapıp da yemeden nasıl dayanıyorsun...üstelik 3 sene. Aslında doğrusu senin yaptığın, darısı benim başıma :)<BR/>Resimleri beğenmene sevindim. Makinem Samsung NV10. Seninkiler de çok güzel sen ne kullanıyorsun?<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>ÖzlemÖzlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-86292121868828335952007-05-02T07:48:00.000+03:002007-05-02T07:48:00.000+03:00Özlem'cim öncelikle geçmiş olsun canım biz televiz...Özlem'cim öncelikle geçmiş olsun canım biz televizyondan izledik açıkçası şu durumda çok gereksiz diye düşündüm sizlere oldu olan,neyse gelmiş geçmiş ta enginarı öyle haşlaya bileceğimizi hiç bilmiyordum aslında çocukluğumuzdan beri bütün yapraklarını yeriz hala daha ayıklarken yerim....sevgiler....aslıhttps://www.blogger.com/profile/11649791693311574281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-64433176231582980312007-05-01T23:25:00.000+03:002007-05-01T23:25:00.000+03:00Özlemciğim iyiki bu tarifi yapmışsın. Blogumda tat...Özlemciğim iyiki bu tarifi yapmışsın. Blogumda tatlı, tuzlu birçok kalorili şeyler yapmama rağmen hiçbirinden yemiyorum. Çünki arada kaçamaklar yapsamda son 3 yıldır kendimi sağlıklı beslenmeye verdim. Haşlama enginarda tam bana göre... Ellerine sağlık.<BR/>Not: resimlerede bayıldım. Çok gÜzel çekmişsin. Hangi makinayı kullanıyorsun?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-30119042330625518332007-05-01T21:19:00.000+03:002007-05-01T21:19:00.000+03:00Sevgili Ayşe,Ben de seni tanıdığıma çok memnun old...Sevgili Ayşe,<BR/><BR/>Ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Adresimi eklediğin için de ayrıca teşekkür ederim.<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>ÖzlemÖzlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-16965851471641247232007-05-01T21:04:00.000+03:002007-05-01T21:04:00.000+03:00Merhaba Özlem,"ne enginarmış!" dedim içimden..Çok ...Merhaba Özlem,<BR/>"ne enginarmış!" dedim içimden..Çok güzel anlatmış, çok güzel resimlemişsin,ellerine sağlık. Yapraklarına kadar yendiğini bilmiyordum..Yersem bende senin gibi sosla yemek isterim, özellikle hardallı sosla..<BR/>Gününün sonunda keyiflendiğine memnun oldum. Umarım bir daha böyle sıkıntıya düşmezsin..<BR/>tanıştığımıza sevindim bende seni radarıma ekliyorum :)<BR/>Sevgilerleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-42511943057573475602007-05-01T20:55:00.000+03:002007-05-01T20:55:00.000+03:00Sevgili Hülya,Çok teşekkür ederim. Enginarı seviyo...Sevgili Hülya,<BR/><BR/>Çok teşekkür ederim. <BR/>Enginarı seviyorsan bu şekilde de pişirmeni tavsiye ederim. Tüyleri hiç problem olmuyor inan, kolaylıkla temizleniyor.<BR/><BR/>Sevgilerimle,<BR/>ÖzlemÖzlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-7739086500983662462007-05-01T20:42:00.000+03:002007-05-01T20:42:00.000+03:00Sevgili Özlem, yolda geçirdiğin saatler için geçmi...Sevgili Özlem, yolda geçirdiğin saatler için geçmiş olsun. bu koskocaman bir ayıbı İstanbul'u yönetenlerin...<BR/>Enginarın bu şekilde, tüleriyle birlikte pişirilebileceğini hiç düşünmemiştim.<BR/>hemen enginar almalı...Hülya YILMAZhttps://www.blogger.com/profile/14856263676547989885noreply@blogger.com