tag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post6877475293428841537..comments2023-12-18T18:16:53.756+03:00Comments on Mutfak Günlüğüm: İstanbul - Floransa - Metzingen HattıÖzlemhttp://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-62406499479725541022007-08-09T22:17:00.000+03:002007-08-09T22:17:00.000+03:00Semra'cım,Merhabalar,Görüştüğümüze sevindim.Sevgil...Semra'cım,<BR/><BR/>Merhabalar,<BR/>Görüştüğümüze sevindim.<BR/><BR/>Sevgiler...Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-47559580656779907002007-08-09T22:15:00.000+03:002007-08-09T22:15:00.000+03:00Bu yorum yazar tarafından silindi.Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-66740000402462436892007-08-09T22:12:00.000+03:002007-08-09T22:12:00.000+03:00Sevgili Fidan,Sayfamı beğendiğinize çok sevindim. ...Sevgili Fidan,<BR/><BR/>Sayfamı beğendiğinize çok sevindim. Farkedilmiş olmak güzel:) sayenizde ben de sizi tanıdım, sitenizi hemen ziyaret ettim ve çok beğendim, belli ki populer bir site.<BR/><BR/>Tekrar görüşmek üzere,<BR/>sevgiler...Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-13048087608539526622007-08-09T08:31:00.000+03:002007-08-09T08:31:00.000+03:00Selam,Hoşgeldin. Harika anlatmışsın herşeyi.Görüşm...Selam,<BR/>Hoşgeldin. <BR/>Harika anlatmışsın herşeyi.<BR/>Görüşmek dileğiyle.<BR/>Sevgiler.<BR/>www.blogcu.com/semraninmutfagiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-92134653339122119482007-08-09T00:39:00.000+03:002007-08-09T00:39:00.000+03:00Özlem hn hoşgeldiniz... Acaba ben sizi daha önce n...Özlem hn hoşgeldiniz... Acaba ben sizi daha önce neden farkedemedim:) sayfanız çookkk güzelmiş..<BR/>görüşmek üzere<BR/>fidanfidanelihttps://www.blogger.com/profile/15302032040415736970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-81047330325380887102007-08-08T20:48:00.000+03:002007-08-08T20:48:00.000+03:00Hatice'cim, Önerin için çoook teşekkürler. Deneyip...Hatice'cim, <BR/><BR/>Önerin için çoook teşekkürler. Deneyip sana sonucu bildireceğim.<BR/><BR/>Sevgiler...Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-19977895913608886482007-08-08T20:36:00.000+03:002007-08-08T20:36:00.000+03:00Özlem'cim sayfamı ziyaretin için teşekkürler, heps...Özlem'cim sayfamı ziyaretin için teşekkürler, hepside birbirinden güzel tariflerin için ellerine sağlık diliyorum...<BR/>açıkcası mikrodalgada yaptığım ilk kek, ama sonuç güzel oldu, sanırım senin fırının 4. konumuna denk geliyor, naçizane şöyle bir tavsiyem olabilir, normal fırın kabından artırdığın hamuru, bir porsiyonluk mikrodalgaya dayanıklı bir kasede deneyebilirsin diyorum sevgiler gönderiyorum...haticehttps://www.blogger.com/profile/07270098626357614402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-43625551235976974032007-08-08T19:15:00.000+03:002007-08-08T19:15:00.000+03:00Ayşe'cim,Haklısın, insan olgunlaştıkça, zevkleri d...Ayşe'cim,<BR/><BR/>Haklısın, insan olgunlaştıkça, zevkleri de aynı doğrultuda olgunlaşıp gelişiyor. Küçükken sevmediğim birçok şeyi şimdi bayıla bayıla yiyorum :) <BR/>Yazıyı beğenmene sevindim. Ama senin serüvenlerin daha heyecanlı :)<BR/><BR/>Sevgilerimle...Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-25945633114326599172007-08-08T19:12:00.000+03:002007-08-08T19:12:00.000+03:00Duygu'cum,Yıllar önce, babamın iş durumu yüzünden ...Duygu'cum,<BR/><BR/>Yıllar önce, babamın iş durumu yüzünden 6 sene Ankara'da oturmuştuk. Ankara çok derli toplu bir şehir ama benim gönlüm hep İstanbul'daydı o yüzden Ankara'nın en çok sevdiğim tarafı İstanbul'a dönüşü oldu :)<BR/>Umarım sen de bir gün gölünün huzur bulduğu yere dönersin. <BR/>Yine de yaşanılan her anın keyfini çıkarmak lazım.<BR/><BR/>Sevgilerimle...Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-86153258016185378722007-08-08T18:22:00.000+03:002007-08-08T18:22:00.000+03:00Özlem'ciğim ben de sana katılıyorum canim, Japonla...Özlem'ciğim ben de sana katılıyorum canim, Japonlar benim bildiğim kadariyla dışarda fazla yemek yemezler, nasıl yaparlar bilmiyorum yemeklerini hep yanlarında taşırlar, iş yerine daha seyahate hiç farketmez! Eğer onlar "Trattoria Marione" keşfetmişler ve oradan yemek yiyorlarsa kesin çok lezzetli bir lokanta olmalı.:)<BR/>Ben de etimi hafif pembe, sulu sulu severim. Eskiden anneme dır dır yapardım, "bu et pişmemiş", "kanlı kanlı" diye ama etin lezzeti sanırım biraz da orada! :)<BR/>Canim yazina bayildim, gözlemlerini ve resimlerini keyifle inceledim.<BR/>Ellerine ayaklarına saglık :)<BR/>sevgilerleayseyamanhttps://www.blogger.com/profile/10042204449510358811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-18662620045322668502007-08-08T00:40:00.000+03:002007-08-08T00:40:00.000+03:00Merhaaba OzlemNe guzel anlatmissin, et soslu penne...Merhaaba Ozlem<BR/>Ne guzel anlatmissin, et soslu pennede harika gozukuyorsun. Dogru soyluyorsun, kendi memleketin gibi olmuyor:(Ozlemeye basladim iyice bende!<BR/>sevgilerDuyguhttps://www.blogger.com/profile/04302286531016809457noreply@blogger.com