tag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post2240764123042893403..comments2023-12-18T18:16:53.756+03:00Comments on Mutfak Günlüğüm: ProfiterolÖzlemhttp://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-79433024185407557702012-01-03T16:16:29.943+02:002012-01-03T16:16:29.943+02:00bende Profştrol yapıyorum tarif yaklaşık aynı.Hamu...bende Profştrol yapıyorum tarif yaklaşık aynı.Hamura ellerimi yağlayarak şekil veriyorum.Daha sonra soğuk fırna atıp 175 derecede 25 dk Pişiriyorum Bunun Püf moktası sanırım bu.Şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-3533150166296588862009-06-08T23:31:35.412+03:002009-06-08T23:31:35.412+03:00elinize sağlık muhteşem görünüyor banada beklerim....elinize sağlık muhteşem görünüyor banada beklerim.<br />sevgiler.<br />http://reyyanresimlitariflerim.blogspot.com/reyyanhttp://reyyanresimlitariflerim.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-27836083136874362112009-04-16T07:31:00.000+03:002009-04-16T07:31:00.000+03:00Merhabalar,
Tariften memnun kalmanıza çok sevindi...Merhabalar,<br /><br />Tariften memnun kalmanıza çok sevindim, benim de bu tariften önce kötü denemelerim oldu, ya çok sert oldu ya da fırından çıkınca sönenler oldu, bu arada bu tarifin üstündeki "Choux Hamuru" tarifini de tavsiye ederim, hamur olarak o tarif ile bu tarifin çikolata sosu ile kremasını kullanabilirsiniz.<br /><br />sevgilerimleÖzlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-2778560653571765882009-04-14T03:25:00.000+03:002009-04-14T03:25:00.000+03:00İnterneti didik didik ettikten sonra bu tarifte ka...İnterneti didik didik ettikten sonra bu tarifte karar kıldım.İlk hamur denemem olmadı ama ben ne yaptım pes etmedim yeniden yaptım ve bingooooo.Tarif gerçekten çok başarılı.Sadece hazırlanan hamur ocakta çok fazla bekletilmemeli ve katılaştırılmamalı.Un kokusu çıkacak kadar kısık ateşte 3-4 dakika pişirmek yeterli.Herkese şiddetle bu tarifi tavsiye ederim.Kreması da çok güzel oldu.Çikolata sosunu hazır kullandım zamandan tasarrruf.Bir daha denersem çikolata sosounu da kendim yapıcam.MUTLAKA DENEYİN BU TARİFİ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-4766762226896859742008-12-01T23:00:00.000+02:002008-12-01T23:00:00.000+02:00Gülizar'cığım,Sonunda yapabildiğime çok sevindim, ...Gülizar'cığım,<BR/><BR/>Sonunda yapabildiğime çok sevindim, 1-2 talihsiz denemem olduydu ama sonu mutlu bitti :)<BR/><BR/>sevgiler,Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-66378623530692011592008-12-01T22:59:00.000+02:002008-12-01T22:59:00.000+02:00Evren'cim,Ziyaretine çok sevindim, teşekkürler,tek...Evren'cim,<BR/><BR/>Ziyaretine çok sevindim, teşekkürler,<BR/>tekrar görüşmek üzere,<BR/><BR/>sevgiler,Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-62452948525969716932008-12-01T22:58:00.000+02:002008-12-01T22:58:00.000+02:00Sevgili Müjde,Teşekkür ederim. Blogunu ziyaret ett...Sevgili Müjde,<BR/><BR/>Teşekkür ederim. Blogunu ziyaret ettim, hayırlı olsun, tarifler pek leziz...<BR/><BR/>sevgilerimle,Özlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-64482130146273208222008-12-01T22:49:00.000+02:002008-12-01T22:49:00.000+02:00Sevgili Hilal'cim,Çok teşekkür ederim, yine bekler...Sevgili Hilal'cim,<BR/>Çok teşekkür ederim, yine beklerim,<BR/>sevgilerimleÖzlemhttps://www.blogger.com/profile/09825915380517895612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-14887936556435424152008-11-25T16:50:00.000+02:002008-11-25T16:50:00.000+02:00Özlemciğim profiterolu bende çok severim,görüntüsü...Özlemciğim profiterolu bende çok severim,görüntüsü bile iştah kabartıyor.Ellerine sağlık...gülizarhttps://www.blogger.com/profile/08452525944231728414noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-84168119652816291062008-11-24T15:19:00.000+02:002008-11-24T15:19:00.000+02:00Özlemciğim olsa da yesek şimdi, ellerine sağlık.Se...Özlemciğim olsa da yesek şimdi, ellerine sağlık.<BR/><BR/>Sevgiler,<BR/>EvrenBir Dilim Düşhttps://www.blogger.com/profile/09110710846318467717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-21555674265767148702008-11-23T23:52:00.000+02:002008-11-23T23:52:00.000+02:00Nefis görünüyorlar.Ellerinize sağlık.Ben de yeni d...Nefis görünüyorlar.Ellerinize sağlık.Ben de yeni doğan bloğuma beklerim.Sevgiler...<BR/>www.mujdenindenemeleri.blogspot.commüjdehttps://www.blogger.com/profile/17437929031435176661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-727484076912557466.post-76121839576873676982008-11-23T23:01:00.000+02:002008-11-23T23:01:00.000+02:00Hmmmm cok guzel gorunuyor ellerine saglikHmmmm cok guzel gorunuyor ellerine saglikAnonymousnoreply@blogger.com